Koristi Seabird bocu s ponosom!

Danas su na tržištu dostupne brojne opcije boca za piće koje nisu napravljene od jednokratne plastike, i to je pozitivno. Polako ali sigurno, na bolje se mijenjaju i naše životne navike jer kako raste svijest o lošim posljedicama koje po naše zdravlje nosi konzumerizam i nezdravi način života, tako se sve više okrećemo zdravoj prehrani te sportskim aktivnostima koje nam pomažu ostati zdravi – kako u tijelu, tako i u duhu. U svim tim procesima, boce za piće igraju važnu ulogu jer dovoljan unos tekućine od krucijalne je važnosti za naše zdravlje.

Brendom Seabird nudimo kvalitetne staklene boce za piće koje istovremeno doprinose smanjenju korištenja plastike, ali i našem zdravlju. Naime, staklo je kao prirodni materijal najbolja i najprikladnija ambalaža za pohranjivanje i konzumaciju tekućina. Dok plastika zbog spoja bisfenol A kojeg sadrži može vrlo negativno utjecati na naše zdravlje (hormonalni poremećaji, poticanje ranog puberteta kod djevojčica, povećanje vjerojatnosti raka prostate kod muškaraca i raka dojke kod žena…), staklo kao potpuno prirodan materijal tih štetnih učinaka nema, a ujedno je i sam okus tekućine u staklu puno bolji u odnosu na onaj kada tekućinu držimo u plastičnoj ambalaži.

Seabird bocama prenosiš poruku da si ekološki osviještena osoba i da aktivno doprinosiš pozitivnim promjenama u društvu. Ujedno time potičeš i svoju okolinu da čini isto, a svi skupa tako stvaramo zajednicu boraca koji će pomoći u ostvarenju naše vizije i misije!

Simbol našeg brenda je morska ptica (seabird) koja ponosno leti nad morem, označavajući slobodu, nesputanost i nadu. Boje brenda su zeleno-plave, a simboliziraju naša mora i oceane koje želimo očuvati. Slova brenda su razigrana i poletna, baš kao i naši klijenti nakon što konzumiraju tekućinu iz boca koje su neštetne za okoliš, a poželjne za zdravlje. Postanite i ti dio Seabird zajednice.