VIZIJA

Koristeći svoje znanje i iskustvo, želimo motivirati na zajedničku borbu za očuvanje naših mora i oceana, smanjenje plastike u vodama i obnavljanje prirodnih resursa Zemlje. Korisnike „Seabird“ boci vidimo kao partnere na putu prema osvještavanju o štetnosti plastike u morima i one koji čine promjenu!

MISIJA

Mijenjajući potrošačke navike te potičući na korištenje staklene boce za piće doprinosit ćemo smanjenju plastike u morima i oceanima, ali i usvajanju zdravijih životnih navika.

Naš je glavni cilj i misao vodilja pomoći u smanjenju ekoloških problema, posebice onima uzrokovanih plastikom u morima i oceanima. Do tog ćemo cilja uz Seabird boce stići postižući sljedeće ciljeve:

Povećati broj

korisnika staklenih Seabird boca koje će zamijeniti jednokratne plastične boce

Povećati razinu

svijesti o problemu plastike u morima i oceanima

Poticati inicijative i organizacije

koji djeluju na području uklanjanja plastike iz mora i oceana donirajući dio prihoda od prodaje svake boce

Poticati ekološke akcije

s ciljem smanjenja količine plastike u vodi

Pozitivno utjecati na promjene

u životnom stilu potrošača, promičući prednosti konzumacije pića iz staklenih boca u usporedbi s plastičnim bocama

Naš postulat

Želja nam je da brend Seabird postane sinonim za spašavanje mora i oceana od plastike. Svojim djelovanjem uvijek ćemo poticati zdrave životne navike, a osim kroz osvješćivanje javnosti o štetnosti plastike, direktno ćemo doprinositi smanjenju plastike u vodama donacijama organizacijama i inicijativama s tog područja, i to 3% prihoda od svake prodane boce. U svojem poslovanju ostat ćemo odgovorni i transparentni, a sva naša ulaganja u akcije i aktivnosti kojima čistimo mora i oceane od plastike javno objavljivati.