Naziv obrta:

Mission2Mars, obrt za marketing i promociju

Žiro račun IBAN kod Privredne banke Zagreb: HR0623400091160701442

Sjedište: Ripenda Kras 13A, Labin 52220
Adresa elektroničke pošte: hello@seabird.com
OIB: 91321196632
MB: 98249690

 

Značenje izraza navedenih u ovim općim uvjetima

1) Prodavatelj - Mission2Mars, obrt za marketing i promociju

2) www.seabirdbottle.com - web stranica u vlasništvu Prodavatelja

3) Kupac - svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluge izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod ili uslugu.

4) Korisnik "www.seabirdbottle.com" – svaka osoba koja web stranicu „www.seabirdbottle.com" koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu

5) Korištenje „www.seabirdbottle.com " – pristup stranici www.seabirdbotlle.com radi dobivanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja web trgovine

6) Online kupnja ili web trgovina – ostvarivanje kupnje proizvoda putem „www.seabirdbottle.com"

7) Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na www.seabirdbottle.com, a koje je moguće kupiti putem web trgovine.

  • Karticama Maestro, MasterCard, Visa, Visa Inspire, Diners, American Express ili Discover
  • PayPal
  • Pouzećem (Hrvatska Pošta)

Uplata na žiro račun Mission2Mars, obrt za marketing i promociju
:
HR0623400091160701442
Poziv na broj: 99 – broj ponude
Primatelj: Mission2Mars, obrt za marketing i promociju
Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode.
Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

*Svi dalje navođeni termini odnose se jednako na muški i ženski spol.

Ovi uvjeti poslovanja odnose se na prodaju proizvoda objavljenih na internetskoj stranici www.seabirdbottle.com, a korištenjem ovih internetskih stranica Korisnik stranice potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje te se smatra da ih narudžbom proizvoda u potpunosti prihvaća.

Nositelj svih prava na stranici www.seabirdbottle.com je Mission2Mars, obrt za marketing i promociju.

Korisnike stranice upućujemo da se prije kupovine proizvoda upoznaju s ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obavezama. Pravi korištenja internetske stranice osobno je pravo Korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.

Korištenje internetske stranice isključiva je odgovornost Korisnika i Prodavatelj se oslobađa svih odgovornosti od eventualnih štetnih posljedica korištenja stranica za Korisnika.

 

Sadržaji na internetskim stranicama

Sadržaji na internetskim stranicama www.seabirdbottle.com u vlasništvu su Mission2Mars, obrta za marketing i promociju i nijedan se dio stranice ne smije kopirati ili reproducirati na bilo koji način bez prethodne suglasnosti vlasnika stranice, Mission2Mars, obrta za marketing i promociju, kao nositelja prava.

Iako Prodavatelj nastoji pružiti čim točnije i jasnije informacije o proizvoda, Prodavatelj zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda. Svrha postavljenih sadržaja na internetskim stranicama je olakšati kupcu izbor prilikom kupovine, a Prodavatelj ne odgovara za eventualne pogreške.

Mission2Mars, obrt za marketing i promociju zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave izmijeniti sadržaje na internetskim stranicama te se smatra da navedene promjene stupaju na snagu objavom na stranicama www.seabirdbottle.com. Kupac je obavezan prije svakog korištenja internetske stranice provjeriti aktualne Opće uvjete poslovanja i sadržaj na stranicama.

 

Zaštita osobnih podataka

Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima i ponudama, te dostavu promotivnih materijala, newslettera, unaprjeđenja odnosa s Kupcima i radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.

Pristup newsletter bazi i bazi kupaca s osobnim podacima Kupaca ima Mission2Mars, obrt za marketing i promociju..

Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.